Een kostuum of een zaal huren?

Een zaal huren in ons gebouw in Enschede

Onze ateliers en repetitieruimten zijn gevestigd aan de Perikweg 97 in  Enschede en de repetitiezalen en kantine in ons gebouw zijn te huur als vergaderzaal, feestzaal of repetitieruimte voor muziek, zang of ballet.

In ons gebouw bevindt zich ook een theatertje met alle benodigde voorzieningen voor het geven van kleinschalige voorstellingen. Hier is plaats voor ongeveer 55 personen. Je kunt tevens gebruik maken van onze bedrijfskantine of keuken en er is ruim parkeergelegenheid aanwezig.

Voor meer info over huur van onze ruimten kun je contact opnemen met Iris de Vries (Productiebureau, idevries@reisopera.nl).

 

Je kunt ook bij ons kostuums huren!

Tot en met 19 februari 2018 bestaat de mogelijkheid om onze kostuums te huren voor een eigen uitvoering, feest of andere gelegenheid.

Contactpersoon voor de kostuumverhuur is Sylvia Bezuijen. Zij is op de vrijdagen aanwezig van 09.00 -16.00 uur. Je bent van harte welkom, wij vragen wel van tevoren een afspraak te maken. Dit kan telefonisch (088 028 50 00) of via verhuur@reisopera.nl.

Er is bij ons gebouw aan de Perikweg 97, Enschede voldoende ruimte om te parkeren en in te laden.

 

Dit zijn de spelregels:

Wij verhuren kostuums aan professionals, amateurs en particulieren en groepen. Losse onderdelen van kostuums worden ook verhuurd, deze zijn dan tegen stukprijs.

Wij verhuren alleen op afspraak.

Wat verhuren wij: historische kostuums, zoals bv: Rococo, Barok, Empire, Dickens, Fantasie, Leger, Uniformen, accessoires, hoeden. Alle kostuums zijn afkomstig uit opera’s.

De huurprijs: per kostuum is 30,- per stuk, inclusief BTW en reinigingskosten. Voor Rococo en Barok is dit 35,- per stuk. Wij berekenen geen borg. Pinnen kan niet, graag bedragen tot 100,- contant afrekenen.  Vanaf 100,- huurbedrag sturen wij een factuur.

Het huurbedrag is voor een leenperiode van één maand. Breng je de kostuums later dan één maand terug, dan berekenen we een tweede maand huur.

Bij eventuele beschadiging aan het kostuum, ontstaan in de huurperiode worden kosten in rekening gebracht. Graag de gehuurde kostuums in de bijgeleverde hoezen retourneren. Niet ingeleverde hoezen kosten 10,- per stuk.

Als je een kostuum wilt reserveren dan kost dat 10,- per kostuum per week.

Wij werken met een huurovereenkomst, waar gegevens van de huurder op worden vermeld. In deze overeenkomst staan de kostuums/onderdelen die zijn gehuurd en de datum wanneer geretourneerd moet zijn.  Dit maakt het voor huurder en verhuurder makkelijker spullen te retourneren en te checken.

Wij vermaken geen kostuums, ook de huurder vermaakt geen gehuurde kostuums. De Reisopera draagt zorg voor de reiniging van de kostuums.

 

Terug naar De Nederlandse Reisopera