Woensdag 5 juli verhuizen onze kantoren naar het Wilminktheater

Op woensdag 5 juli verhuizen onze kantoren naar de derde verdieping van het Wilminktheater in Enschede. Het is de eerste fase van de verhuizing van ons hele bedrijf, en het afscheid van ons pand aan de Perikweg in Enschede.

De afdelingen Directie, Financiën, Productiebureau, Commercie en Marketing & Communicatie zijn vanaf maandag 10 juli te vinden in het Wilminktheater. Deze afdelingen zijn bereikbaar via ons ongewijzigde nummer 088 – 028 50 00.

Onze afdeling Techniek en onze ateliers (decor, kostuums, kap/grime) blijven tot en met voorjaar 2018 gevestigd aan de Perikweg 97 in Enschede.  In de zomer van 2018 nemen de ateliers hun intrek in de Performance Factory (voormalig Polaroid gebouw) aan de Hoge Bothofstraat in Enschede.

Ons huidige pand aan de Perikweg 97 is verkocht aan projectontwikkelaar Nijhuis. Het pand zal op termijn worden gesloopt en op het terrein worden vervolgens 50 woningen gebouwd.

 

Siroe, re di Persia

Siroe, re di Persia

Johann Adolf Hasse
26 JAN - 24 FEB 2018

Een primeur voor Nederland: de allereerste geensceneerde productie van Hasse's opera seria Siroe re di Persia! Een oriëntaals baroksprookje waarin het goede het kwade overwint: over een eerlijke koningszoon, een achterbakse broer, een wraakzuchtige geliefde, een diep ongelukkige prinses en een goedgelovige koning. Muzikale leiding: George Petrou, met in de cast o.a. Nicholas Tamagna en Myrsini Margariti.


Lees meer Tickets