Woensdag 5 juli verhuizen onze kantoren naar het Wilminktheater

Op woensdag 5 juli verhuizen onze kantoren naar de derde verdieping van het Wilminktheater in Enschede. Het is de eerste fase van de verhuizing van ons hele bedrijf, en het afscheid van ons pand aan de Perikweg in Enschede.

De afdelingen Directie, Financiën, Productiebureau, Commercie en Marketing & Communicatie zijn vanaf maandag 10 juli te vinden in het Wilminktheater. Deze afdelingen zijn bereikbaar via ons ongewijzigde nummer 088 – 028 50 00.

Onze afdeling Techniek en onze ateliers (decor, kostuums, kap/grime) blijven tot en met voorjaar 2018 gevestigd aan de Perikweg 97 in Enschede.  In de zomer van 2018 nemen de ateliers hun intrek in de Performance Factory (voormalig Polaroid gebouw) aan de Hoge Bothofstraat in Enschede.

Ons huidige pand aan de Perikweg 97 is verkocht aan projectontwikkelaar Nijhuis. Het pand zal op termijn worden gesloopt en op het terrein worden vervolgens 50 woningen gebouwd.

 

Siroe, re di Persia

Siroe, re di Persia

Johann Adolph Hasse
26 JAN - 24 FEB 2018

Een barokopera als een verhaal uit 1001 nacht! Over een eerlijke koningszoon, een achterbakse broer, een wraakzuchtige geliefde, een diep ongelukkige prinses en een goedgelovige koning. Een oriëntaals sprookje over goed en kwaad. Coproductie met het Oldenburgisches Staatstheater.


Lees meer Tickets