Meer over Der fliegende Holländer Tickets

Der fliegende Holländer

Richard Wagner

Zou je je leven geven voor de ware liefde? Koopmansdochter Senta is al jaren heimelijk verliefd op de verdoemde kapitein uit de sage van De Vliegende Hollander. Dan komt hij onverwacht haar leven binnen. Kan haar onvoorwaardelijke liefde hem verlossen?

20 APR - 9 JUN 2018

Meer over OperaLunch Tickets

OperaLunch

Jonge opera professionals in de schijnwerpers in Theater Concordia in Enschede.

14 MEI 2018

Meer over Tosca Tickets

Tosca

Giacomo Puccini

Liefde, lust en politieke intriges buitelen over elkaar heen in het leven van de temperamentvolle zangeres Floria Tosca. Wanneer haar geliefde, de schilder Mario Cavaradossi gevangen genomen wordt door de sadistische politiechef Scarpia, neemt Floria manmoedig haar lot in eigen handen, met een dramatische afloop...

13 OKT - 13 NOV 2018

Meer over Die tote Stadt Tickets

Die tote Stadt

Erich Wolfgang Korngold

Die tote Stadt is een psychologisch gelaagd en onthutsend liefdesdrama over Paul die, na het verlies van zijn geliefde Marie, langzaam maar zeker verstrikt raakt in een droomwereld van obsessies en waanbeelden.

8 DEC - 9 FEB 2019

Meer over Meezing Messiah

Meezing Messiah

Georg Friedrich Händel

Op zondag 9 december 2018 organiseren wij voor de vierde maal op rij een groots meezing-evenement in Carré. Zingt u zelf in een koor? Houdt u van samen met anderen zingen? Aarzel dan niet en doe samen met 1000 andere zangliefhebbers mee met de Meezing Messiah!

Meer over A Little Night Music Tickets

A Little Night Music

Stephen Sondheim

"Isn’t it rich? Are we a pair?" Het zijn de eerste regels uit 'Send in the clowns', de grootste hit die componist Stephen Sondheim ooit schreef, uit de musical A Little Night Music. Een musical comedy of manners over vervuld én onvervuld verlangen, met in de hoofdrollen o.a. Paul Groot (Fredrik Egerman), Susan Rigvava-Dumas (Desiree Armfeldt) en Laetitia Gerards (Anne Armfeldt).  

16 MRT - 9 APR 2019